FORMA CONCRETA

Forma Concreta & Partners Architecten wordt in 2013 opgericht door architect Erik Roels, maar is in feite een voortzetting van het Forma Concreta dat reeds actief was sinds 1994.

Ons bureau is gelegen op de Linkeroever van de Schelde, meer specifiek in de Riverside Tower, een modernistisch gebouw dat een ontwerp is van Léon Stynen en Paul De Meyer, beide befaamde architecten.

Door een jarenlange werkervaring zijn we als team multifunctioneel en flexibel op verschillende vakgebieden. De specifieke focus ligt voornamelijk op retail en project management, maar Forma Concreta & Partners  treedt eveneens op als ervaren architecten/ontwerpers.  We onderscheiden ons doordat we werken volgens het principe : TIMING – QUALITY – BUDGET. We luisteren met de nodige aandacht naar ieders wensen, rekening houdend met de diversiteit van de opdrachten. Er wordt steeds gestreefd naar het hoogste niveau in verhouding met het vooropgestelde budget.

Ons bureau wordt vertegenwoordigd door een professioneel en klantvriendelijk team dat door jarenlange ervaring en kennis steeds voor U klaar staat.

ZAAKVOERDER

Erik Roels

Architect
Architectuur – Sint-Lucas Gent (1987)
er@formaconcreta.com

MEDEWERKERS

Charlotte Van der planken

Architect
Master Architectuur – Universiteit Antwerpen (2015)
cvdp@formaconcreta.com

Eddy Lam

Tekenaar – Interieurvormgever
Interieurvormgeving – Hogeschool Gent (2005)
el@formaconcreta.com

Fabienne De Ruyver

Office manager
info@formaconcreta.com